Reading

Hi Sunshines!

Al eerder heb ik in verschillende blogs verteld dat lezen vaak een onderdeel van mijn dag is. Omdat ik vaak nu boeken lees rondom persoonlijke ontwikkeling ben ik écht zo iemand die verschillende boeken door elkaar heen leest.. Terwijl ik normaal mega gestructureerd ben, vind ik het heerlijk om van alle boeken een stukje mee te nemen dan mij te focussen op één boek. In deze blog zal ik boeken delen welke ik écht een must-read vind!

Een favoriet welke heel veel voor mij heeft betekend om verder te durven dromen, doelen concreet te stellen en een schrijver welke mij gewoon mega aanspreekt is het boek; Master your mindset van Michael Pilarczyk. Dit boek bevat gewoon alles, i love it! Dit was voor mij het eerste boek in de categorie persoonlijke ontwikkeling welke echt bij mij binnen kwam en waarmee ik aan het werk ging.
Het boek is deels gericht op het zakelijke; leven zonder financiële belemmeringen aangevuld met een stuk omgaan met je gedachtegang, innerlijke rust, doelen concreet maken en nog veel meer!

Het tweede boek waar ik op dit moment aan in het lezen ben is het boek; Dear Good Morning van Lienke de Jong. Als ik ergens slecht in ben is het in het uit bed komen. Ik ben écht guilty aan mijn wekker extra vroeg zetten zodat ik weet dat ik een uur kan snoozen, en soms snoep ik stiekem nog meer mee… In meerdere onderzoeken komt aan het licht dat snoozen verslavend is en dit heb ik persoonlijk ondervonden. Waar ik vroeger een uur nodig had om uit bed te komen, mij klaar te maken en op tijd op werk te zijn weet ik dit nu in een halfuur te proppen zodat ik nog wat langer kan blijven liggen. Ontbijten? Al een jaar geen tijd meer voor.
Al met al is het dus niet een super ochtend routine en snak ik zelf naar meer rust en meer tijd. Lienke neemt je mee in haar boek om dit voor elkaar te krijgen. Doei bingewatchen voor het slapen en nog een halfuur in bed scrollen.. maar alles voor het goede doel! De manier waarop Lienke je meeneemt in het boek is sowieso een must-read, ik heb zelden een boek gelezen waar je niet mee kunt stoppen.

Zoals ik al eerder zei lees ik meerdere boeken door elkaar en heb ik dus ook nog een hele stapel liggen welke ik te graag wil lezen, maar gewoon nog geen tijd voor heb. Boeken die nog op mij liggen te wachten en waar ik later nog een blogje over zal schrijven zijn; Your dreamlife starts here, The science of getting rich en De edele kunst van not giving a fuck.

Who is with me met de boekenclub? Boekentips zijn altijd welkom want mijn stapel kan niet hoog genoeg zijn!

Lots of love, Kir

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: