Onvoorspelbaarheid

Hi Sunshines!

Ik ben lang offline geweest. Simpelweg omdat ik ook even de tijd nodig had voor andere dingen. Nu is dit ook niet dé tijd waarin ik altijd even veel zin in bepaalde dingen had.

Heel de wereld heeft er mee te maken en loopt er tegen aan; de wereld treft zware maatregelen, we hebben een lockdown en sociale contacten zijn in deze tijd anders dan normaal.

Al eerder schreef ik over mijn zoektocht naar geluk. Ontspanning is voor mij hierin een belangrijk stukje, een stukje wat ik nu soms mis. We zijn allemaal erg flexibel maar ook bij ons is de rek er soms uit. Waar vind je nog ontspanning wanneer je elke week dezelfde wandelingen al hebt gemaakt, weer een boek hebt gelezen?

Voor de meeste is dit stoeien, ook voor mij. Momenten dat je net even niet lekker in je vel zit en heel erg verlangt naar het “normaal”.

Ontdek de wereld op een nieuwe manier. Ondanks dat ik het soms ook lastiger begin te vinden, ben ik er ook van overtuigd dat dit het moment is met tijd voor nieuwe dingen. Misschien was je constant druk? Zat je hele weekend vol met verplichtingen?

Ik merk dat ik steeds beter wordt in het bedenken van nieuwe dingen, en gelukkig spelen heel veel bedrijven hier ook op in. Online een quiz spelen met mijn vriendinnen was een succes, uitgebreid een recept koken, jezelf verdiepen in iets waar je nog niet veel van af wist. Omarm de tijd die je hebt, ga bij je zelf eens na wat je altijd al hebt willen doen, maar waar je nooit aan toe kwam. Gun jezelf hier nu de tijd en rust voor.

Ik ben heel benieuwd of jullie al nieuwe bezigheden, ontspanmomentjes of blijdschap in andere dingen hebben kunnen vinden!

Lots of love, Kir

Eén opmerking over 'Onvoorspelbaarheid'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: